Sportem a BARFem ku zdraví a pohodě našich psů

Ve zdravém těle zdravý duch. O kvalitní stravě pro psy tu již bylo řečeno opravdu hodně. Se zdravým psem však úzce souvisí i jeho pohybová aktivita. Sportujete se svými psy? Chodíte běhat do parku, docházíte pravidelně na cvičák nebo dokonce provozujete nějaké sportovní psí disciplíny? Pojďme se motivovat pro naše psy…

long jump - Krayta závodí

 

B.A.R.F. company podporuje sportovce. Pochlubte se, podpoříme i Vás!
Od samotného počátku existence B.A.R.F. company podporujeme sportující psy nejen kvalitní výživou, ale i nejrůznějšími aktivitami.

Pokud Váš pes sportuje, vložte jeho fotografii "v akci" na Instagram s #masoksezrani nebo na Facebook a označte nás masoksezrani.cz - BARF. 
Ty nejzajímavější sportovce oceníme!

S celou historií firmy je také úzce spjato sponzorování akcí souvisejících s bull plemeny. Ptáte se proč právě bull plemena? Podpora těchto plemen samozřejmě vyplynula ze složení portfolia našich firemních mazlíčků, kteří pro Vás testují všechny balíčky.


Jak podporujeme bull sport? 

Kromě toho, že se snažíme jít příkladem? Všichni psi ve firmě jsou plně krmeni našimi produkty a po celou dobu firmu prezentují na sportovních akcích, předváděcích dnech pro děti i výstavách. Pravděpodobně jste se již s naší fenou amerického pitbullteriéra – Carcharodon’s Ayta Krayta seznámili.

Krayta dosáhla mnoha úspěchů a především se po celou dobu své závodní kariéry těší úžasné kondici, jak můžete vidět na našich fotografiích.
V každé závodní sezóně je monitorována a jsou jí prováděny zdravotní testy. V současné době její závodní povinnosti začínají přebírat její dvouletí potomci.

Krayta a poháry za psí soutěže

Naší velkou metou je však to, aby i majitelé psů, kteří zvládají energeticky náročné sporty, jakými bull disciplíny bezesporu jsou, měli možnost naše produkty a tím tedy i filozofii BARF poznat. Proto na mnoha závodech můžete naši značku potkat.

Poslední březnový víkend proběhl první závod řady Strongbull. Tentokrát jsme sponzorovali disciplínu High Jump – výskok na peška zavěšeného na konstrukci. Zúčastnila se jí plemena v tomto zastoupení – APBT, AST a SBT. Velké uznání a malou pozornost z naší výroby si zasloužili psi, kteří podávali opravdu obdivuhodné výkony. Mezi trojku těchto borců se zařadila i dcera naší Krayty – Carcharodon’s Guarana. Vybojovala třetí místo v disciplíně Long Jump – skok do dálky. Fotografie z akce najdete také na našem Instagramu.

 


Máte tip na zajímavé aktivity, které také potřebují podpořit?
Napište nám na o nich na marketing@masoksezrani.cz, rádi podpoříme další zajímavé aktivity, které mají smysl. 

 

Co se chystá... 

V letošní sezóně sponzorujeme všechny závody řady Staf Bull Show 2019 (v Praze) a také Strongbull, které probíhají v Dog Academy Beroun.

Pokud se chcete na podobné akce přijít podívat, přikládáme seznam akcí, na kterých se můžeme potkat.


Termíny nejbližších akcí:

1) Strongbull Beroun 22 - 23. 6. v 8:00 až 23. 6. v 16:00 - FB Event zde.

2) Staf Bull Show I. Praha 2019 - 28. 6. v 16:00 až 30. 6. v 16:00 - FB event zde.