BARF.cz - Co přinese pstruh Vašemu psovi?

Minimálně to bude zpestření jídelníčku. Chutné zpestření. A zdravé k tomu.

Pstruha řadíme ke středně tučným sladkovodním rybám žijícím převážně v tekoucí vodě - maso je tedy velmi kvalitní a jemné. Pstruh obsahuje velmi kvalitní a dobře stravitelné bílkoviny. Vysoký je především obsah důležitých omega 3 nenasycených mastných kyselin, které jsou důležité pro zdravou kůži a srst, ale i nervový systém. V mase pstruha najdeme vitamíny B, C, E a A. Z minerálů se v mase pstruha vyskytuje draslík, fosfor, hořčík a obsahuje také vyšší množství selenu.

fotolia_155015283

Krmná metoda BARF je mimo jiné právě o pestrosti. Pes krmený od štěněte kvalitní syrovou stravou má mnohem menší šanci stát se alergikem. Pes alergický na kuřecí bílkovinu bývá často alergik pouze na tepelně upravenou bílkovinu (zde spadá i technologie zpracování granulí) a naopak na syrovou kuřecí bílkovinu alergickou reakci nemá.

Z řad granulářů, ale občas i BARFařů, se stále častěji rekrutují alergici. Pak budete hledat surovinu, na kterou Váš pes alergický nebude. V takovém případě, čím měně často používaný druh bílkoviny, tím menší šance, že na ni bude Váš pes alergický. Vzhledem k tomu, že pstruha na jídelníčku Váš pes pravděpodobně nemá denně, může být ideálním řešením například pro eliminační dietu.

Naše produkty vyrábíme z klasického Pstruha duhového, ale i ze šlechtěného Pstruha lososovitého. Zde se nenechte zmást názvem, stále se jedná o sladkovodní rybu. Jen díky složení krmení má jeho maso barvu velmi podobnou barvě lososa. Atraktivního zbarvení může pstruh duhový (tedy ten „lososovitý“) dosáhnout i přirozeným způsobem, a to konzumací nymf korýše blešivce, které jsou jeho oblíbenou potravou.

pstruh duhovy  pstruh lososvity

Snažíme se to nejkvalitnější maso Vašim psům dodat do jejich misek za přijatelné ceny. Proto jsme s radostí spustili zatím časově neomezenou akci a dokud to dodavatelské ceny dovolí, rádi budeme ceny držet při zemi ☺. Neváhejte a dopřejte Vašemu pejskovi zdravou rybu v těchto variantách: BARF – Pstruh komplet, BARF – Pstruh hotovka a Pstruh.